Prices

Deelmassage met olie op de tafel*

Wanneer u even een korte massage nodig heeft, kunt u kiezen voor een ‘deelmassage’ bijvoorbeeld de rug en armen.

be quick

25 min €45,-

Relaxing massage**
(Hoofd, nek & voeten)

Een heerlijke ontspanningsmassage , waarbij de massage technieken op de meridianen en drukpunten worden geconcentreerd.

be relaxed

55 min €75,-

80 min €90,-

Deep tissue massage***
(Hoofd, nek & voeten)

Een perfecte behandeling voor of na het sporten, bij vermoeidheid, geen energie/futloos of spierpijn. De behandeling zal zich voornamelijk op de spieren worden geconcentreerd.

Je voelt je echt vitaler na een deep tissue massage.

be vital

55 min €75,-

80 min €105,-

Traditional Massage****
(Hoofd, nek & voeten)

Traditional massage , is een mix van traditionele technieken uit het verre Oosten technieken zoals: Shiatsu, picit-picit/urut-urut & reiki. Heel geschikt voor sporters, revalidatie, blessure, blessurepreventieve behandeling, doorbloeding van gewricht/spier/zenuw klachten. Bindweefselmassage en voor diegene die op regelmatige basis gemasseerd worden.

be TRADITIONAL

55 min €85,-

80 min €115,-

Anti cellulitis Massage****

De anti-cellulitis massage is een intensieve, diepe en stevige massage op de plaatsen waar de cellulitis zich ophoopt zoals benen-heupen-billen-buik. Bindweefselmassage helpt de vetophoping af te breken, giftige stoffen te verwijderen en stimuleert de stofwisseling. Ook stimuleer je de zuurstoftoevoer zodat de huid er mooier gaat uitzien. Bijkomend effect is dat de cliënt zich vaak energieker voelt na een behandeling. De anti-cellulitis massage is een intensieve, diepe en stevige massage op de plaatsen waar de cellulitis zich ophoopt

 zoals benen-heupen-billen-buik. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage.

Anti cellulitis

55 min €85,-

80 min €105,-

Bamboo Massage****

De bamboe massage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een totale ontspanning. Door het gebruik van bijzondere technieken is de massage een unieke wellness beleving.

Wat is een bamboemassage? Bij deze massage uit Azië staan de vijf elementen centraal: hout, vuur, aarde, water en metaal. De Chinezen hebben eeuwen geleden al verbanden ontdekt tussen deze elementen en massage met bamboe. Bij de massage draait het om totale ontspanning en beleving. De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd.

Bamboo Massage

55 min €85,-

80 min €105,-

Stone Massage***

De hot stone massage is een heerlijke combinatie van de klassieke ontspanningsmassage en de traditionele hot stone massage waarbij met warme stenen wordt gemasseerd. De perfecte combinatie van handen, vingers en warme stenen. Hot stones geven hun warmte af die hierdoor diep het spierweefsel indringt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding, De gespannen (stress) spieren komen weer los waardoor de pijn verminderd.

Stone Massage

55 min €75,-

Thaise Yoga massage*****

(behandeling wordt zonder olie gegeven op de grond op een futon matras met een katoenen kledij)

Thaise yogamassage geeft dan is dat ruimte en verbinding. Ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen, maar bovenal ook in je hoofd. Deze natuurlijke verbinding tussen je hoofd en lijf, lichaam en geest wordt weer hersteld en ervaren. - verbetert je lichaamsbewustzijn; - verbetert je energiebalans; - verbetert de werking van je organen; - verbetert je afweermechanisme; - verbetert de doorstroming van bloed en lymfevocht; - helpt emotionele, mentale en fysieke spanning los te laten; - helpt afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen; - strekt spieren, gewrichten en zenuwbanen, waardoor ze soepel blijven; - behandelt de fascia, waardoor de souplesse van huid, spieren en organen verbetert; - helpt bij rug-, nek- en schouderklachten; - helpt bij hoofdpijnklachten; - vermindert de effecten van stress; - brengt een diepe, meditatieve ontspanning; - verfrist en verheldert je gedachten en emoties;

Thaise Yoga massage

55 min €80,-

80 min €115,-

Hammam

Bad ritueel, waar je eerst gescrubd wordt met een zijden geweven handschoen, ingezeept wordt met olijfolie zeep en vervolgens een ontspannende massage ondergaat op een verwarmde hammam tafel. De huid voelt na de behandeling glad, gehydrateerd, zacht en gezond aan. Een heerlijke behandeling voor het lichaam en geest.

Hammam

55 min €85,-

Scrub met massage-want van Sisal, van tropische vezel.

& ontspannende hoofd en voetmassage

Body Scrubzout & ontspannende
rug, hoofd en voetmassage

Scrub treatments

55 min €75,-

Dode zeezout & ontspannende
rug, hoofd en voet massage
Zelf verwarmende Algen poederpakking & 30 minuten massage

Pakkingen

70 min €85,-

Deze zelf-verwarmende algenpakking is rijk aan Calcium, Magnesium en IJzer. De pakking ontgift en ontspant de spieren en de groene klei neemt afvalstoffen in zich Het verwarmende complex zorgt voor een aangename temperatuur van 35-37° C, blijft 20 minuten lang warm en neemt daarna langzaam af. Deze pakking is uitsluitend geschikt voor rug en voetpakkingen.

Kleipakking lavendel & 30 minuten massage

Pakkingen

70 min €85,-

Lavendel werkt kalmerend, vocht afdrijvend, desinfecterend, herstelt de balans tussen lichaam en geest, reinigt de huid, is goed tegen hoofdpijn, allergische reacties en eczeem. De fijne samenstelling van Kaolien klei maakt dat de pakking wel goed op de huid blijft zitten, maar ook makkelijk is af te spoelen is en weinig residu geeft. Na één behandeling voel je je fit en ontspannen.

Gelpakking Herfst Tint Kaneel & 30 minuten massage

Pakkingen

70 min €85,-

Deze herfst/winter pakking bevat kaneel en extract van paardenkastanje. Kaneel is verwarmend verhoogt de energie en de vitaliteit, helpt bij artrose, is goed tegen verkoudheid, verlaagt de bloedsuikerspiegel en verbetert het denkvermogen. Paardenkastanje werkt vaatvernauwend, samentrekkend en ontstekingsremmend. Het is goed tegen spataderen en migraine.