About us

Myra Versteeg

Geboren in Oost- Maleisië Sabah Borneo. Mijn passie: bewegen, krachtraining, Martial Arts dansen(Hula) en helende massage geven. Als klein kind kon ik al niet stil staan of zitten. Lopen moest en zou ik. Liep ik niet in volle vaart tegen de tafel in de huiskamer op, dan was het wel een boom als ik buiten aan het rennen was. Dankbaar & gezegend ben ik met mijn roots en dat mijn ‘meesters’: Kakeh (Opa Sylvester), nenek (Oma Angela) Majinggol en mijn ouders Danny & Molly Versteeg mij de grondbeginselen van mijn werk & passie hebben gegeven.

Liefde, doorzettingsvermogen, kracht, passie en geduld in lesgeven en ‘picit’/ urut-urut massage geven. Werken vanuit mijn hart en mijn roeping uitdragen.

Gaandeweg ontwikkelde deze passie voor beweging in mijn werk.

Na turnen kwam judo, na een paar jaar op nationaal en internationaal niveau te hebben gejudood en mijn sportopleidingen aan o.a CIOS te Overveen en de AALO o.l.v Henri de Weerd te hebben genoten, ging ik aan de slag als sportinstructeur (groepslessen/personal trainingen) wellness/massage medewerkster bij verschillende sportscholen en Wellness centra’s. Tijdens mijn sport, werk, levensgebeurtenissen ben ik erachter gekomen dat lichaam, geest en ziel echt met elkaar zijn verbonden.

Damiaen Amatsetam

 

Na vele jaren een kantoorbaan te hebben vervuld ben ik uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het erg belangrijk is om je hart te volgen. Alles doen vanuit het hart, met liefde, met passie. Positieve energie geven om mensen in beweging krijgen, daar krijg ik dus ook veel energie van en haal ik mijn voldoening uit.

Mijn passie: Voetbal, Martial Arts, Krachttraining. Deze onderdelen zullen ook vaak terugkomen in de trainingen. Energiek en explosief waarbij men gebruik maakt van het gehele lichaam waarbij er goed op houding en ademhaling wordt gelet.

Onze missie en visie

Mensen tot bewegen een ontspanning brengen. Mensen te helpen ontspannen van het lichaam en geest dmv bewegen/sporten en massages. Wij maken gebruik van diverse disciplines in het bewegingssegment Zoals; fitness, krachttraining, aerobic, Martial Arts, Yoga, pilates, dansvormen etc.

Een juiste connectie tussen “body, mind and soul is van cruciaal belang voor een gezond en goed leven. Deze boodschap hopen we over te kunnen brengen door middel van onze ‘passie’: Martial Motions. Het gevecht van de balans te zoeken in je body, mind and soul.

 

Gallery

Contact

Please feel free to contact me by phone or email. Or alternatively fill in the form below, and we will get back to you as soon as we can.

EMAIL: info@martialmotions.nl

Opperduit 424 - 2941 AS Lekkerkerk

 

Beloved Kakeh, Majinggol Inggidon, Nenek, Konturoi Bolungkas, Mama, Molly Alina Majinggol
Papa, Danny Frank Versteeg from the bottom of my heart I thank you for easing my path to walk my life.

Kakeh, Majinggol Inggidon, Nenek, Konturoi Bolungkas, Mama, Molly Alina MajinggolPapa, Danny Frank Versteeg koupusan ku - pounsikou rinontisan dikoyu ralan ku mamanau id koposion diti.