MEET THE TEAM

Myra
Damiaen
Daenaya
Derya
Sven
Urmie
Peggy
Amalia
Renate
Roeland
Richard
Kim
Brechje
Show More
 

MYRA VERSTEEG

Geboren in Oost- Maleisië Sabah Borneo. Mijn passie: bewegen, krachtraining, Martial Arts dansen(Hula) en helende massage geven. Als klein kind kon ik al niet stil staan of zitten. Lopen moest en zou ik. Liep ik niet in volle vaart tegen de tafel in de huiskamer op, dan was het wel een boom als ik buiten aan het rennen was. Dankbaar & gezegend ben ik met mijn roots en dat mijn ‘meesters’: Kakeh (Opa Sylvester), nenek (Oma Angela) Majinggol en mijn ouders Danny & Molly Versteeg mij de grondbeginselen van mijn werk & passie hebben gegeven.

Liefde, doorzettingsvermogen, kracht, passie en geduld in lesgeven en ‘picit’/ urut-urut massage geven. Werken vanuit mijn hart en mijn roeping uitdragen.  Gaandeweg ontwikkelde deze passie voor beweging in mijn werk.

Na turnen kwam judo, na een paar jaar op nationaal en internationaal niveau te hebben gejudood en mijn sportopleidingen aan o.a CIOS te Overveen en de AALO o.l.v Henri de Weerd te hebben genoten, ging ik aan de slag als sportinstructeur (groepslessen/personal trainingen) wellness/massage medewerkster bij verschillende sportscholen en Wellness centra’s. Tijdens mijn sport, werk, levensgebeurtenissen ben ik erachter gekomen dat lichaam, geest en ziel echt met elkaar zijn verbonden.

Na vele jaren een kantoorbaan te hebben vervuld ben ik uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het erg belangrijk is om je hart te volgen. Alles doen vanuit het hart, met liefde, met passie. Positieve energie geven om mensen in beweging krijgen, daar krijg ik dus ook veel energie van en haal ik mijn voldoening uit.

Mijn passie: Voetbal, Martial Arts, Krachttraining. Deze onderdelen zullen ook vaak terugkomen in de trainingen. Energiek en explosief waarbij men gebruik maakt van het gehele lichaam waarbij er goed op houding en ademhaling wordt gelet.

 DAMIAEN AMATSETAM

 

Hoi, ik ben Daenaya Amatsetam. Ik ben studente op de opleiding Social Work. Ik hou er dus van om sociaal bezig te zijn, in contact met mensen en gesprekken aan te gaan. Naast sociaal zijn houd ik heel erg van muziek.

Dit doe ik door middel van muziek maken, maar ook door dansen (Hula).
Bij Martial Motions loop ik stage, en ik hoop door te groeien in het bedrijf.

DAENAYA AMATSETAM

 

Hoe hard we het ook ontkennen...Het leven draait er om er te mogen en kunnen 'zijn'
Heb je het besef maar kom je er maar niet aan toe? Wij staan er voor je met open armen rn een liefdevolle hart! 
Martial motions helpt je er gegarandeert bij om tot je lichaam geest en ziel te komen, wij gunnen je een leven :) 
Zou het niet zonde zijn om als het ware slapend door deze mooie wereld heen te lopen? 
Ik, Derya Caliskan ben bereid om ieder van jullie wakker te schudden met wijze van beweging toegang te krijgen tot jullie eigen lichaam en uiteraard tot jullie ziel door middel van mijn jaren lange ervaring in vele soorten massages afgestemd op wat jullie nodig hebben. Ieder is van harte welkom bij onze familie.

DERYA CALISKAN

 
 

Ik ben waar ik voor sta. Ik sta voor vriendelijkheid, geborgenheid en onder

het genot van een kopje koffie een luisterend oor. 


Welkom thuis bij Martial Motions.

One tribe, one family en one love.
Gastvrouw Urmie

URMIE GARD

Aloha! Mijn naam is Amallia Beneder, geboren in Jakarta te Indonesie.
Ik ben professioneel danseres met meer dan 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland. 

Dansen is mijn grootste passie en ik ben gespecialiseerd in de volgende dansstijlen: Hawaiiaans, Tahitiaans en ook traditioneel Indonesische dans.  Om het goed te leren reisde ik naar de Polynesische en Indonesische eilanden om daar de specifieke, traditionele danstechniek te leren. Deze danstechnieken heb ik mogen leren op o.a.:
- Hawaii: Maui, Big Island, Kauai, Oahu
- Tahiti, Mo'orea, Bora Bora
- Indonesie: Bandung West Java en Bali 

Het is mijn passie om door dans de Power en de Spirit of Aloha met elkaar te verbinden.Dit geeft mij veel tevredenheid en voldoening.Buiten het geven van groepslessen en workshops, treed ik regelmatig op voor diverse evenementen. 

Door dansen voel ik het leven en geniet ik van de energie en de liefde die deze passie met zich meebrengt. 

En dat is precies wat ik met iedereen wil delen... The Power en Spirit of Aloha!

Aloha Aku No, Aloha Mai No – (I give my love to you, you give your love to me)

AMALIA BENEDER

 
 

Mijn naam is Sven Lispet, 26 jaar uit Vlaardingen. In mijn vrije tijd ben ik zeer actief met fitness, buitentraining en zaal- of veldvoetbal. Daarnaast besteed ik mijn tijd graag buiten, met vrienden, spelletjes en soms op een festival. Met reizen is mijn doel om Europa gezien te hebben, zoveel verschillende culturen en landschappen vlak bij elkaar.

 

Waarom ik voor Martial Motions werk is omdat dit het ideale concept is waarbij alles aanwezig is binnen een organisatie. Daarnaast de mentaliteit dit aan het bedrijf wordt gebonden plus de samenwerking met de werk familie is iets wat in deze tijd minder voorkomt. Dat Martial Motions hier gebruik van maakt spreekt mij persoonlijk zeer positief aan, samen bereik je de doelen en wees er ook voor elkaar. Naast dat ik voor Martial Motions werk als Sven Lispet sta ik ingeschreven als zzp'er Sven's Workout.

SVEN LISPET

 

PEGGY VINK

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Peggy (48). Na het behalen van mijn diploma sportmassage in 2001 heb ik naast mijn banen in de kantoor en wellness wereld altijd een eigen “salonnetje” aan huis gehad. Door de jaren heen heb ik diverse (interne) cursussen gedaan om mijn kwaliteiten als masseuse te verbeteren. Spirualiteit en massage/wellness lopen al meer dan 20 jaar als een rode draad door mijn leven. Meer en meer ben ik het oosters en Westers met elkaar gaan combineren want vanuit mijn visie is alles met elkaar verbonden en hangt alles met elkaar samen. Body, mind and soul kan je wel van elkaar onderscheiden, maar niet van elkaar scheiden. Ik werk graag vanuit mijn gevoel/hart. Die zal mij leiden naar hetgeen jij nodig heb. In mijn vrije houd ik van gezellige get togethers met vrienden. Verder houd ik erg van de bossen en recent de schoonheid van de onderwaterwereld ontdekt door mijn duikbrevet te halen. Ik zoek graag de rust in een sauna/ wellness centrum op. Yoga vind ik een heerlijke manier om mijn innerlijke rust te hervinden. Al 20 jaar span ik mij in voor een tweetal goede doelen nl: Sporten voor Sophia kinderziekenhuis en de RoPa-run.

Mijn naam is Kim de Hoop en ik ben fotograaf en PR/communicatie manager bij Martial Motions. Op mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste camera cadeau en ondertussen werk ik al 5 jaar als zelfstandig fotograaf. Met mijn foto's wil ik het gevoel in de ruimte vastleggen zodat momenten worden vereeuwigd zoals ze zijn.  
Hetzelfde doe ik voor onze advertising, zodat jij een idee hebt van wat je kan verwachten.

Meer van mij in Martial Motions zien? Volg ons dan op social media.

KIM DE HOOP

 
 

Hi guys!

Ik ben Brechje, van origine grafisch vormgever maar heb in het verleden ook bootcamp trainingen gegeven. Zeg maar vormgever by day en bootcamp trainer by night. Ik ben bij Martial Motions terecht gekomen door de Crossfit lessen en later de ninja lessen. (Het is eigenlijk zelfverdediging maar ninja klinkt toffer, want ninjas zijn gewoon tof.) 

Inmiddels doe ik grafische werkzaamheden voor Martial Motions als de site, flyers, folders etc. Een tijdje gelden ben ik begonnen met de massage cursus en de sport cursus wat me erg goed bevalt. 

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? Ik heb een voorliefde voor doggos, burgers en kaasplankjes. (Erg belangrijk ook)

BRECHJE SCHULTE

  • Facebook
  • Instagram