Workshops & Clinics

Afval cursus/programma

 

2 x per jaar aan te bieden heb je vaak ondersteunende supplementen die je kunt aanbieden zoals: eiwit shake (om de koolhydraatrijke maaltijden te beperken/verminderen). De deelnemers van de afval cursus speciale gel gebruiken tijdens massages om problematische huiden tegen te gaan of te verbeteren. (anti cellulitis treatment) Met onze 6 weeks afval cursus/programma willen we ook massages gaan implementeren, als 1 van de belangrijke schijf van het totale plaatje. We willen hierbij het bewustzijn van de deelnemers verhogen.

 

Vitaliteit programma

 

in samenwerking met Mainport/Inntel hotel. Een detox programma van 3-5 dagen waarbij je een vast programma en intensieve begeleiding krijgt in vorm van: wellness massages, algenpakkingen, yoga, aangepaste cardiotraining, meditatie, pilates, coaching, voeding etc. Van s ’ochtend tot s’ avond wordt er aan de Martial Motions eet programma gehouden, denk aan smoothies, shaken, gezonde hapjes, verse sappen (slow juices) die er voor de deelnemer(ster)verzorgd. De deelnemer(ster) verblijft dan in Hotel Mainport te Rotterdam onder begeleiding van Martial Motions team. Een mooi programma voor een totale reiniging van lichaam en geest.

 

Dansworkouts

 

Bijvoorbeeld: Fusion dancemix van Hula (workout), bellydance en dansvormen. Leuke cardioworkout voor vrouwen die op een ‘’ vrouwelijke manier “willen trainen aan benen, billen buik. Zumba, african dance, raeggaton dance etc.

 

Pilates & yoga clinics

‚Äč

hier mis ik nog een tekstje :)

 

Basis zelfverdediging cursus voor geïnteresseerden

 

Cursus voor weerbaarheid, waarbij je 2 x p/w een uur traint in een groep van max 12 personen. Team van Martial Motions leert je, technieken vanuit de Martial Arts hoe je je kunt verdedigen in allerlei situaties. Door de technieken te blijven herhalen, leert men meer controle en inzicht te krijgen in een bepaald of zelfs in een (levens)gevaarlijke situatie.

Een voorbeeld: Je wordt door een groep aangevallen? Wat ga je dan doen? In 12 weken willen de deelnemers stoten, trappen, werpen en creatief omgaan met verdedigingstechnieken en aanval technieken die je voor de rest van je leven zou kunnen toepassen, mits je in gevaar komt.